sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Heippa taas pitkästä aikaa! Nyt on ollut niin paljon kaikkea, ettei kirjoittamisesta ole tullut mitään. Esimerkiksi itse olen joutunut olemaan sairaalassa yllättävän paljon alhaisen hemoglobiinin takia ja tämän takia stressaankin koko ajan ja mistään muusta ei oikein tule mitään valitettavasti. Pennun etsinnät on nyt hetkeksi laitettu syrjään ja nyt vain odotellaan, että jostain ilmestyisi kiinnostavia pentueita.. Aikaa meillä ainakin on.

Äidin kanssa mietittiinkin, että mitä jos otettaisiin Vinskin veli. Tänään lopulta hylättiin ajatus, koska karkea totuus on se, ettei meille tule kolmea koiraa ja se, etten tuosta yhdistelmästä pentua itselleni halua, en halua edes ranskanbulldoggia. Jos sellainen joskus tulee, niin tulee eläkeiässä sitten.

Olin tänään käymässä mökillämme ja Vinski ensimmäistä kertaa meni uimaan tai no käveli ensimmäistä kertaa yllättävän syvälle! JEE! Aikaisempina vuosina sitä ei veteen ole saatu millään, nyt tuli vapaaehtoisesti! Nyt saa iloita. Tuossa se nyt tuhisee väsymystään. Oli yllättävää, että Vinski tuli yllättävän hyvin toimeen serkkujeni koiran Kipin kanssa, eli Vinski ei turhia yrittänyt isotella.

Niin ja tuossa sain syntymäpaivä lahjaksi yllättäen Nikon D90nen, jonka piti tulla vasta ensi kesällä! Oli kyllä iloinen yllätys, koska D40 alkoi vedellä viimeisiään. Eli iän kyllä näki. Sitten pistettiin uusi objektiivi tilaukseen. Sitä odotellessa...

Tässä kuvia tältä päivältä..






Kipi

1 kommentti:

  1. Onnea uudesta kamerasta ja ilmeisesti myös synttärionnittelut :) Frenda on taas kauhee vesipeto. Siitä se Vinskis uimaura lähtee liikkeelle!

    VastaaPoista