torstai 22. huhtikuuta 2010

Nuuh nuuh

Heheh.... En ole todellakaan noudattanut tuota treenisuunnitelmaa. Olen miettinyt aivan eri juttuja ja treenaus on jäänyt todella vähälle. Nyt viimeistään pitäisi ottaa niskasta kiinni, koska ensi kuussa olisi möllitokot meillä ensimmäistä kertaa. Aika jännittävää, saa nähdä mitä niistäkin tulee. Tuskin mitään.

Eilen tein ensimmäistä kertaa tänä vuonna jäljen metsään, pellolle en lähtenyt koska siellä on märkää. Ajattelin, että olisin opettanut Vinskille kokonaan jäljen alkeet, eli aloitettu nameilla. Viime vuonnahan jälkeä aloitellesa hätäiltiin ja nameja en ole käyttänyt. Mutta ei tuo niistä nameista välittänyt, jälkeä pitkin meni kuin veturi ja namit jäivät taakseen. Joten luovutin ja jätin namit laittamatta. Täytyy sanoa, että tuo on ihmeen hyvä verrattuna siihen, että emme ole treenanneet koskaan oikeasti tosi mielellä.

Pentusuunnitelmat etenevät hyvin, mutta tässä täytyy odotella vielä vähän tietoja lisää. Saattaa ehkä suunnitelmat muuttua, mutta toivon tosissani, ettei niin käy. Tykkään tuosta yhdistelmästä niiin paljon!

Olen myös ottanut joitain uusia kuvia, koska uusi objektiivi tuli. Hirveästi en sillä ole kuvaillut, kun on enemmän sellainen putki, jonka otan sellaisiin tapahtumiin mukaan, joissa tarvitsee PITKÄÄ putkea. :)









2 kommenttia: