torstai 1. huhtikuuta 2010

Taas... Taas kerran...

En millään näköjään osaa päättää, että missä minä pidän blogia ja missä en.. Jokaisesta löytyy virheitä, suuria virheitä jotka sitten muuttavat mieltäni, mun mielipiteet muutenkin vaihtelee päivittäin! No päädyin nyt kumminkin TAAS kerran bloggeriin, koska tämä on mukavan simppeli ja helppo päivittää + helppo seurata muiden blogeja. Edellisen blogin osoite on
http://vinskiblogi.wordpress.com/.

Pentuasiat ovat edenneet melko hienosti, vaikka matkalla on ollut mutkia ja epäonneakin. Haluamastani belgipentueesta saaminen oli melko epätodennäköistä, koska kiinnostuneita on kuulemma niin paljon, harmillista koska pentue olisi ollut todella kiinnostava... No sitten muutoksiin, suunnitelmat muuttuivat melko lailla... Rupesimme vakavasti miettimään sitä vaihtoehtoa myös, että meille tulisi saksanpaimenkoira, sellainen sopisi hieman paremmin meidän tilanteeseen. Ja onhan saksanpaimenkoira ollut oikeastaan aina mielessäni, mutta rakkaus belgeihin sokaisi minut ja en juurikaan miettinyt muita vaihtoehtoja. :D Näillä näkymin meille olisi tulossa kesällä saksanpaimenkoira narttu, jos niitä vain syntyy tarpeeksi. Lisää kuulette sitten joskus myöhemmin, kun asiat hieman selkenevät.

Vinskille kuuluu oikein hyvää ja itse olen toipunut leikkauksesta todella hienosti, melkein täydellisesti. Ollaan pikkuhiljaa aloiteltu treenaaminen ja tulen kirjoittelemaan tänne + laittelemaan videoita kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti